TRAGETE SHQIPERI - ITALI

DURRES - BARI - DURRES

Agjensi qendrore ne Shqiperi - Ionian Island shpk

 

EUROPEAN SEAWAYS

Trageti "BRIDGE"

 

Vizitoni sitin tone per te pare oraret dhe tarifat e trageteve qe lundrojne ne linje Shqiperi - Itali.

Nese deshironi mund te prenotoni direkt, on-line ose mund te na kontaktoni ne menyre telefonike,

per te na kerkuar informacione por edhe per te bere prenotime.


Tragete DURRES - BARI

 

EUROPEAN SEAWAYS

Durres - Bari dhe Bari - Durres, niset Ádo dite ne oren 23.00

Tragete BRIDGE, IONIS

 

VENTOURIS FERRIES

Durres - Bari dhe Bari - Durres, niset Ádo dite ne oren 23.00

Tragete RIGEL, BARI


Tragete nga Vlora per ne Brindisi: VLORA - BRINDISI (Red Star Ferries) | VLORA - BRINDISI (European Ferries)


Rezervo on line!


PER INFORMACION E PER PRENOTIME

IONIAN ISLAND Shpk

Member of European Seaways group - Nipt L12029501P

Lagja 4, Rruga Skenderbej, 3 kullat Sheshi i Trageteve - DURRES

Tel. +355 (0)522 27234 | +355 (0) 69 6017366 | e-mail: info@traget.al